Zoek het Thuis

Het thema van de jeugdweek is 'Zoek het Thuis'. Luister hier naar een mooi verhaal daarover. Luister ook naar twee liederen bij het verhaal (lied 1 en lied 2) en maak een knutselwerkje.

Programma 2020

De ochtendjeugdweek is voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit betekent dat kinderen onder de 6 jaar niet met het programma mee kunnen doen.

Programma maandag

Tussen 10.00 uur tot 12.00 uur welkom op het plein bij Op Moer! Hier staat een koude verrassing op je te wachten!

Tijd: 10.00-12.00

Locatie: Op Moer

Klik hier voor een filmpje om de dag te beginnen.

Programma dinsdag

Vandaag is er een vossenjacht. De kinderen van 6-8 jaar mogen de vossen gaan zoeken in de nieuwbouwwijk. De kinderen van 9-12 jaar kunnen gaan zoeken vanaf Op Moer tot aan de Dorpstraat. Alle vossen van dit jaar zijn wel heel erg bijzonder. Ze komen allemaal uit de tijd van de Bijbel. Kun jij raden wie het is? 

Let op! De kinderen krijgen geen begeleiding. Ze moeten zelf op zoek naar de vossen. Het startpunt is bij Op Moer, waar ze meer informatie zullen krijgen.

Tijd: 10.00-12.00 (in tegenstelling tot wat in de folder staat, begint de vossenjacht om 10.00u)

Locatie: Nieuwbouwwijk (6-8 jaar) en Dorp (9-12 jaar)

Klik hier voor een filmpje om de dag te beginnen.

Programma woensdag

Op woensdag organiseren we een stoepkrijtwedstrijd en een voetbalwedstrijd. Maak jij de mooiste tekening of scoor jij een doelpunt? Kom ook! Stoepkrijt regelen wij, maar we hebben helaas niet genoeg voetballen. Neem jij er een mee?

Tijd: 10.00-12.00

Locatie: Op Moer (stoepkrijtwedstrijd) en voetbalvelden (voetbal)

Klik hier voor een filmpje om de dag te beginnen.

Programma donderdag

Altijd al in een paardentram willen rijden? Nu kan het! Vanaf 09.30 uur tot 12.00 uur rijdt er een paardentram door het dorp. Je kunt instappen bij Dorpshuis Op Moer. Aan het einde van de rit ontvang je een cadeautje!

Let op! Kinderen onder de 6 jaar mogen niet in de paardentram. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u kinderen onder de 6 jaar thuis te laten.

Tijd: 09.30-12.00

Locatie: Op Moer

Klik hier voor een filmpje om de dag te beginnen.

Scroll naar boven