De ochtend Jeugdweek

De jeugdweek gaat weer beginnen! Alleen gaat het dit jaar wel een beetje anders dan de andere jaren. We komen niet allemaal bij elkaar in Op Moer, maar we organiseren wel iedere dag een activiteit.

Aan de ouders en andere lezers,
De activiteiten die wij organiseren kunt u tijdens de jeugdweek vinden op deze pagina. Ook kunt u informatie vinden op facebook en Instagram. Omdat wij natuurlijk zoveel mogelijk kinderen willen bereiken kunt u ons helpen door deze informatie te delen. Voor eventuele vragen kunt u altijd mailen naar jeugdweekmoerkapelle@gmail.com.

De ooms en tantes

Informatie

  • 24 - 27 augustus
  • 10.00 - 12.00 uur
    (donderdag tot 13.45 uur)
  • 6 tot 12 jaar

Foto's 2019

Het programma

Maandag 24-8

Vanaf 10:00 uur welkom op het plein bij Op Moer! Hier staat een koude verrassing op je te wachten!

Dinsdag 25-8

Vandaag is er een vossenjacht. De kinderen van 6-8 jaar mogen de vossen gaan zoeken in de nieuwbouwwijk. De kinderen van 9-12 jaar kunnen gaan zoeken vanaf Op Moer tot aan de Dorpsstraat. Alle vossen zijn dit jaar wel heel erg bijzonder. Ze komen allemaal uit de tijd van de Bijbel. Kun jij raden wie het is?

Woensdag 26-8

Vandaag is het een speciale dag! We gaan iets creatiefs doen. Hou maar goed onze website in de gaten want dan weet je precies wat de bedoeling is.

Donderdag 27-8

Altijd al in een paardentram willen rijden? Nu kan het! Van 9:30 uur tot 12:00 uur rijd er een paardentram door het dorp. Je kunt instappen bij Dorpshuis Op Moer. Aan het einde van de rit ontvang je een cadeautje!

Scroll naar boven