De ochtend Jeugdweek

De jeugdweek gaat weer beginnen! Alle ooms en tantes hebben er heel veel zin in en hopen dat jij komt. We beginnen iedere ochtend om 8.30 uur en om 12.15 uur mag je weer naar huis. Op donderdag zwaaien we je wat later uit, om 13.45 uur (dan eten we weer pannenkoeken).

Kom je ook luisteren naar de Bijbelverhalen? Verder gaan we zingen en spellen doen op het plein en in het dorp. Op donderdag kun je de workshop kiezen die je het leukste lijkt. Benieuwd naar het hele programma?

Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes mee. Hoe voller de zaal met kinderen, des te leuker het wordt.

De ooms en tantes

Informatie

  • 26 - 29 augustus
  • 8.30 - 12.15 uur
    (donderdag tot 13.45 uur)
  • 6 tot 12 jaar

Foto's 2018

Het programma

Maandag 26-8

Om 8.30 uur gaat de jeugdweek beginnen. Welk groepje gaat de gouden medaille winnen tijdens de Olympische Spelen?

‘Van ruilen komt huilen’? Is dat altijd zo? Maak het mee met het eerste stukje van het grote toneelstuk! Zou jij ook een keer koning/koningin willen zijn?

Dinsdag 27-8

Ga mee op avontuur naar de jungle. Durf jij het aan ondanks de gevaren? Je mag gerust verkleed komen voor de jungletocht.

We sluiten ook deze dag af met een stukje van het grote toneelstuk dus deze dag kun je ook niet missen.

Woensdag 28-8

Al enkele jaren is de woensdag de workshopdag! Ook dit jaar mag je dit niet missen. Er is weer volop keus dus zorg dat je op maandag en dinsdag aanwezig bent zodat je de workshop kunt kiezen die je graag wilt!

Donderdag 29-8

Deze laatste dag is ook de langste dag zodat we nog extra lang van de jeugdweek kunnen genieten. ’s Morgens ga je buiten aan de slag met een spelspektakel, hierbij kun je nat worden. Tussen de middag gaan we pannenkoeken eten. Na het eten zien we het laatste stukje van het grote toneelstuk. Om kwart voor twee is deze jeugdweek afgelopen.

Scroll naar boven