De ochtend Jeugdweek

De jeugdweek gaat weer beginnen! Alle ooms en tantes hebben er heel veel zin in en hopen dat jij komt. We beginnen iedere ochtend om 8.30 uur en om 12.15 uur mag je weer naar huis. Op donderdag zwaaien we je wat later uit, om 13.45 uur (dan eten we weer pannenkoeken).

Kom je ook luisteren naar de Bijbelverhalen? Verder gaan we zingen en spellen doen op het plein en in het dorp. Op donderdag kun je de workshop kiezen die je het leukste lijkt. Benieuwd naar het hele programma?

Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes mee. Hoe voller de zaal met kinderen, des te leuker het wordt.

De ooms en tantes

Informatie

  • 26 - 29 augustus
  • 8.30 - 12.15 uur
    (donderdag tot 13.45 uur)
  • 6 tot 12 jaar

Impressie 2017

Het programma

Maandag

Om 8.30 uur gaat de jeugdweek beginnen. We hebben vandaag vakantiepech, kom je helpen de vakantiepech op te lossen zodat we allemaal naar huis kunnen?

We gaan ook al beginnen met het grote toneelstuk, een bijzondere talentenjacht?! Deze dag kun je echt niet missen!

Dinsdag

Op zoek naar schatten in het dorp met een schatkaart. Welk groepje verdient de meeste punten en zijn dus de beste schatzoekers? Het belooft een speciale dag te worden en de ooms en tantes zorgen voor alle dingen die hiervoor nodig zijn.

We sluiten ook deze dag af met een stukje van het grote toneelstuk dus deze dag kun je ook niet missen.

Woensdag

Bij welke workshop laat jij zien welke talenten je hebt? Er is weer volop keus dus zorg dat je op maandag en dinsdag aanwezig bent zodat je de workshop kunt kiezen die je graag wilt!

Donderdag

Deze laatste dag is ook de langste dag zodat we nog extra lang van de jeugdweek kunnen genieten. ’s Morgens ga je buiten aan de slag met een spelspektakel, hierbij kun je nat worden. Tussen de middag gaan we pannenkoeken eten. Na het eten zien we het laatste stukje van het grote toneelstuk. Om kwart voor twee is deze jeugdweek afgelopen.

Scroll naar boven