De avond Jeugdweek

YES! De Jeugdweek gaat (gelukkig!) binnenkort weer beginnen. Voor alle jongeren vanaf 12 jaar hebben wij een avondprogramma bij 'Op Moer'. Met sportiviteit, spellen, BBQ en bezinning. Zorg dat je erbij bent! En check onze social media kanalen voor meer informatie!

Het avond Jeugdweekteam

Instagram: @avondjeugdweek

Facebook: @Avondjeugdweek Moerkapelle

Informatie

  • 24 - 27 augustus
  • 19.30 - 22.00 uur
    (donderdag vanaf 19.00 uur)
  • vanaf 13 jaar

Foto's 2018

Het programma

Maandagavond 23-8

Op deze eerste Jeugdweekavond is het weer eens tijd voor een echt dorpsspel. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Ga jij het redden om met jouw groep binnen 90 minuten de meeste opdrachten uitgevoerd te hebben? Zingen op straat, citroenen eten, een polonaise maken en nog veel meer leuke/gekke dingen. We zien uit naar jullie snelheid, zangkunsten en enthousiasme.

Dinsdagavond 24-8

Vandaag hebben we een sportieve avond met spellen in teams. Ook dit jaar organiseren we weer allerlei sportieve spellen op het veld. Ben jij slim en snel genoeg om deze spellen te winnen met je teamgenoten? Zorg dat je erbij bent! PS: Het kan zijn dat je vies wordt tijdens deze avond, dus neem kleren mee die vies mogen worden. 

Woensdagavond 25-8

Vanavond komt Joop Gottmers om iets te vertellen over het thema 'Echt leven'. Daarbij betrekt hij ook zijn eigen levensverhaal: Joop werd Europees kampioen kickboksen, maar raakte ook verstrikt in de criminele wereld en groeide uit tot drugsbaron. Totdat God in zijn leven kwam. 

Na dit indrukwekkende verhaal zijn er meerder workshops waaruit je kunt kiezen. Er zit voor iedereen wat leuks bij: zo kun je sporten (zorg dus dat je sportkleren mee hebt!), creatief bezig zijn of een van de andere workshops kiezen!

Donderdagavond 26-8

Dit is alweer de laatste avond en we beginnen deze avond om 19:00 uur. We starten met een opening die bij het thema past. Daarna is een voetbaltoernooi en genieten we samen van een lekkere BBQ. Ook dit jaar kan je weer deelnemen aan de taartenbakwedstrijd. Doe mee en wie weet bak jij de lekkerste taart? De avond sluiten we af rond het kampvuur en natuurlijk maak je ook op deze avond weer kans op prijzen met het rad van fortuin. 

Scroll naar boven