De avond Jeugdweek

De avond Jeugdweek is voor alle jongeren vanaf 13 jaar. Ook de groep 8-ers die komend schooljaar voor het eerst naar de brugklas gaan, zijn van harte welkom. We beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 22.00 uur in dorpshuis ”Op Moer” (alleen donderdag beginnen we om 19:00 uur).

Dit jaar hebben we wat nieuws, namelijk een photo booth. Gezellig met je vrienden/vriendinnen leuke foto’s maken van deze onvergetelijke jeugdweek? Kom dan naar de jeugdweek!

Be there!

Het avond Jeugdweekteam

Informatie

  • 24 - 27 augustus
  • 19.30 - 22.00 uur
    (donderdag vanaf 19.00 uur)
  • vanaf 13 jaar

Foto's 2018

Het programma

Maandagavond 24-8

Maandagavond staat er levend koehandel op het programma! Heb jij met je team alle opdrachten als snelste uitgevoerd en heb jij uiteindelijk de meeste dieren? Aan het einde van de avond staat jullie een verkoelende en lekkere verrassing te wachten

Dinsdagavond 25-8

Op deze avond staan er 4 verschillende leuke, sportieve en creatieve activiteiten voor jullie op het programma. Na 2 van deze activiteiten worden jullie beloond met een lekkere warme hap en wat te drinken. Zoals jullie van de Jeugdweek gewend sluiten we de avond af met het rad van Fortuin. Zorg dat je er bij bent op en deze leuke avond niet mist!!

Dit is de inleiding voor vanavond over het thema; Zoek het Thuis. Klik hier op de link om het filmpje te bekijken! Zien wij jou vanavond? We zien uit naar je komst.

Woensdagavond 26-8

Zendingswerk in Rotterdam? Wie doet zoiets en waarom? En zitten de mensen daar wel op te wachten? Wat heeft dit te maken met het thema ‘Zoek het Thuis’?

Je bent welkom op woensdagavond 26 augustus in de hervormde kerk in Moerkapelle. Tijdens deze avond zal Marc de Gooier spreken over het thema ‘Zoek het Thuis’. Marc de Gooier is een oud Moerkapellenaar die nu actief is voor Thuis in West in Rotterdam. Dit is een buurthuis midden in de wijk Delftshaven voor mensen die geen thuis hebben. Vanuit zijn werk en de Bijbel heeft hij een boodschap voor jou!

De avond begint om 19:30, maar je bent welkom vanaf 18:45. We willen jullie vragen om zoveel mogelijk verspreid te komen.

Let op i.v.m. de coronamaatregelen is het belangrijk dat je je bij binnenkomst laat registreren met je naam en telefoonnummer. Ouders en andere betrokkenen willen we vragen om de avond via de livestream te volgen. Houd er rekening mee dat je geen gebruik kan maken van de toiletten.

Na afloop van de avond is er bij de uitgang een collecte voor de stichting ‘Thuis in West’. Na afloop zien we je graag voor een drankje bij Op Moer!

Donderdagavond 27-8

De laatste avond van de jeugdweek begint om 19.00 uur. Tijdens deze avond hopen we een voetbal toernooi EN EEN BAKWEDSTRIJD te organiseren. Opgeven hiervoor kan aan het begin VAN DE AVOND met je teamgenoten! Ook is er weer een heerlijke BBQ en een gezellig kampvuur. Tot slot staat er dit jaar nog een originele activiteit te wachten. Benieuwd hiernaar... kom dan zeker langs!

Dit is de inleiding voor vanavond over het thema; Zoek het Thuis. Klik hier op de link om het filmpje te bekijken! Zien wij jou vanavond? We zien uit naar je komst.

Scroll naar boven