De Avondjeugdweek

YES! De Jeugdweek gaat binnenkort weer beginnen. Voor alle jongeren vanaf 12 jaar hebben wij een avondprogramma bij 'Op Moer'. Met sportiviteit, spellen, BBQ en bezinning. Zorg dat je erbij bent! En volg ons op Instagram voor meer informatie!

Het Avondjeugdweekteam

Instagram: @avondjeugdweek

Informatie

  • 15 - 18 augustus
  • 19.30 - 22.00 uur
    (donderdag vanaf 19.00 uur)
  • vanaf 12 jaar (groep 8)

Foto's 2018

Het programma

Maandagavond 15-8

Op maandagavond gaan we het spel ‘escape the village’ doen. Met de spelelementen van een escaperoom word je van adres naar adres geleid, waar je door verschillende raadsels op te lossen uiteindelijk de code van de grote kluis kunt kraken. Spellen waar je gebruik moet maken van brute kracht, krakende hersenen, samenwerking en vindingrijkheid. Wie als eerste de kluis weet te openen gaat er vandoor met de winst! 

Dinsdagavond 16-8

Vandaag gaan we weer veel toffe spellen spelen op het bekende weiland. Dit jaar is er ook een stormbaan en nog een ander spel op een luchtkussen! Ben jij slim en snel genoeg om met je team de meeste punten te verdienen? Zorg dat je erbij bent!

Woensdagavond 17-8

Tussen vrede en onvrede zit een wereld van verschil! Je leest het in de lokale ‘Hart van Holland’ en ook de Bijbel spreekt erover. Het bestaat ver weg, maar misschien herken jij het wel van dichtbij. Legerpredikant Piet van Duijvenboden neemt ons mee in de wereld van échte VREDE! Kom jij ook?

Na de lezing in het tijd voor workshops. Dit jaar kan je kiezen uit 8 leuke workshops: fotografie, voetbal, drummen, bootcamp, handletteren, macramé, kegelen of boksen. Welke workshop kies jij?

Donderdagavond 18-8

Dit is alweer de laatste avond. We beginnen om 19.00 uur met een lekkere BBQ. Verder is er een voetbal– en volleybaltoernooi. Ook kan je weer deelnemen aan Heel Moerkapelle Bakt. Doe mee en wie weet bak jij de lekkerste taart. En last but not least: hoe lang blijf jij op een rodeostier zitten? Deze avond wil je niet missen!

 

Scroll naar boven