De avond Jeugdweek

De avond Jeugdweek is voor alle jongeren vanaf 13 jaar. Ook de groep 8-ers die komend schooljaar voor het eerst naar de brugklas gaan, zijn van harte welkom. We beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 22.00 uur in dorpshuis ”Op Moer” (alleen donderdag beginnen we om 19:00 uur).

Dit jaar hebben we wat nieuws, namelijk een photo booth. Gezellig met je vrienden/vriendinnen leuke foto’s maken van deze onvergetelijke jeugdweek? Kom dan naar de jeugdweek!

Be there!

Het avond Jeugdweekteam

Informatie

  • 26 - 29 augustus
  • 19.30 - 22.00 uur
    (donderdag vanaf 19.00 uur)
  • vanaf 13 jaar

Foto's 2018

Het programma

Maandag 26-8

Op maandag zullen wij openen met een bijzondere sketch die bij het thema ‘Heb je FF’ past. Ook zullen we het thema lied gaan zingen. Daarna is het tijd voor een leuk spel, namelijk het jachtseizoen. Met behulp van een GPS tracker is het aan jullie de taak om met je teamgenoten de boef zo snel mogelijk weer terug naar zijn cel te brengen binnen de tijd! Snelheid en teamwork zijn belangrijk!

Dinsdag 27-8

Vandaag gaan we een tof spel spelen, namelijk ‘Wipe Out’. We spelen een aantal spellen, zoals think out, slide out, knock-out. Oftewel, we gaan helemaal out! Ben jij slim en snel genoeg om deze te winnen met je teamgenoten? Zorg dat je erbij bent!

Woensdag 28-8

Deze avond komt Marcel Vroegop spreken. Hij zal ons vanavond meer vertellen over het onderwerp ‘Heb je FF’. Na de pauze zijn er weer leuke en sportieve workshops waar je zeker weten bij wilt zijn!

Donderdag 29-8

Vanavond beginnen we om 19.00 uur. We zullen starten met de opening die bij het thema past. Hierna is er weer een leuk volleybal toernooi! Geef je aan het begin van de jeugdweek snel op met je teamgenoten & win een leuke prijs! Ook is er weer een heerlijke BBQ en een gezellig kampvuur.

Scroll naar boven